Κατάδυση στη Σπηλιά των Ψαριών

Σπέσιαλ πρόγραμμα ΚΛΟΟΥΝ
Τα προγραμματα μας χωριζονται βασικα σε 6 κατηγοριες (1)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝ. (2)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ. (3)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝΟΜΑΓΟΥ. (4)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PATTY. (5)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΟΥΝΙΤΣΑ+ΜΑΓΟΣ. (6)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Ολα τα προγραμματα ειναι σπεσιαλ (μπορειτε να τα δειτε ποιο πανω στην σελιδα μας αναλυτικα) και προσαρμοζονται αναλογα με την δικη σας θεληση,την ηλικια τον παιδιων και την χρονικη διαρκεια. Μαζι διαμορφώνουμε το καταλληλο προγραμμα για τις αναγκες σας,ωστε να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα. Με μεγαλη μας χαρα καλεστε μας να σας τα πουμε αναλυτικα να σχεδιασουμε και να κανουμε πραξη την ιδεα σας να σας προτείνουμε και της δικες μας ιδεες. Ολα αυτα τα χρονια ως κλοουν ζαβολιες εχουμε ως αρχη να μην βλεπουμε τους πελατες μας ως μαζα ουτε ως νουμερα,ο καθε ενας πελατης μας θεωρούμε πως ειναι μοναδικος και ετσι σας αντιμετωπίζουμε.

Εντυπωσιακές εικόνες κάτω από το νερό

Φορούν τη στολή και τη μάσκα τους, συνδέονται με τις μπουκάλες και βουτούν. Οι δύτες που καταδύονται στη Σπηλιά των Ψαριών - La Cueva de los Peces- στην Κούβα έχουν τη ευκαιρία να παρατηρήσουν τον εντυπωσιακό βυθό και τις ιδιαιτερότητες της σπηλιάς.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου προσελκύει ξένους τουρίστες που βουτούν για να δουν άλλη μία κρυμμένη ομορφιά της χώρας.

Για την Κούβα η περασμένη τουριστική σεζόν πήγε πολύ καλά. Είχε 2,7 εκατ. επισκέπτες και εκτιμάται πως ο αριθμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος το 2012.