Κλόουν - τιμές

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 


Σπέσιαλ πρόγραμμα ΚΛΟΟΥΝ ΜΟΝΟ 40 € 
 + 
ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Μπαλονοκατασκευες) 

Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες 694 0989069Αν και ζούμε στο δικό μας τρελό παράλληλο σύμπαν, ζούμε και όλοι στην ίδια χώρα. Θα ήμασταν απαράδεκτοι λοιπόν να κλείναμε τα μάτια στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνουμε. Εντάξει ,να κόψουμε πολλά, αλλά όχι και την χαρά και το παιχνίδι των παιδιών μας.

Ως κλόουν ζαβολιές έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε το πάρτυ του παιδιού σας να μην είναι ένα είδος πολυτελείας που απευθύνεται σε λίγους. Αυτό σημαίνει ότι με τις προσιτές τιμές που διαθέτουμε η επιλογή ενός διασκεδαστή δεν είναι απαγορευτική υπόθεση.
Πιο συγκεκριμένα όλα τα προγραμμάτα μας κυμαίνονται στα 40 ευρώ για μια ώρα και 50 ευρώ για μιάμιση μαζί με μπαλονοκατασκευές και face painting. Είτε επιλέξετε κλόουν είτε μάγο οι τιμές είναι οι ίδιες μαζί με μπαλονοκατασκευές και face painting, και αυτό γιατί αναγνωρίζουμε ότι η διασκέδαση των παιδιών δε πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων.
Ειδικές τιμές επιστρατεύονται  για Δευτέρα έως Παρασκευή αφού το κόστος ανέρχεται μόλις στα 30 - 35 ευρώ.
Ως κλόουν - ζαβολιές, φέτος κατεβάσαμε αρκετά τις τιμές μας και καταφέραμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, ακόμη και με μόνο 30 - 40 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΉ μειώσαμε τις τιμές, όχι την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το πρόγραμμα έμεινε όπως ήταν. Ακόμη σας προσφέρουμε και δώρα-εκπτώσεις, όπως είδατε  στην σελίδα.  Πάνω από όλα, σεβόμαστε τα χρήματα που μας δίνετε.