Ποιοί είμαστε

κλόουν σε παιδικό πάρτυ κολάζ
Ως κλόουν - ζαβολιές σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και σας καλωσορίζουμε στο δικό μας τρελό παράλληλο σύμπαν. 

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να σας συστηθούμε: Λοιπόν εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι σας λένε όλοι, ότι δηλαδή είμαστε σοβαρότατο γραφείο,επαγγελματίες,οι καλύτεροι κλπ μπλα, μπλα, μπλα.... Βέβαια είναι σημαντικά όλα αυτά, αλλά δεν αρκεί.. 
ΝΑΙ ειμαστε σοβαροί. 
ΝΑΙ είμαστε επαγγελματίες. 
ΝΑΙ ξέρουμε και κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Αλλά εκτός από αυτά έχουμε αγάπη για τα παιδιά, έχουμε χρόνια εμπειρίας και εκπαιδευόμαστε καθημερινά, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια για να γινόμαστε καλύτεροι και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές της εποχής. 

Ως κλόουν - ζαβολιές σεβόμαστε τα χρήματα που μας δίνετε και σας το ανταποδίδουμε με το εξαιρετικό πρόγραμμα μας. Με μοναδικό σκοπό να κάνουμε την ημέρα του πάρτυ σας ξεχωριστή, να ευχαριστηθούν όλοι και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Σας προτρέπουμε να ρωτήσετε για μας, γνωστούς σας που μας έχουν δει. Η συντριπτική πλειοψηφία τον γονιών που μας επιλέγουν για το πάρτυ τους, μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και μας καλούν και τις επόμενες χρονιές.. Τυχαίο ... δεν νομίζω…


Γιατί να μας επιλέξετε
Γνωρίζουμε οτι η επιλογή σας για αυτήν την σημαντική ημέρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς, καθώς πρέπει τα παιδιά και οι καλεσμένοι σας, να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι και σαφώς τα χρήματα σας να το αξίζουν και να πιάσουν τόπο. Ίσως μπερδευτήκατε καθώς αρκετοί σας υπόσχονται το καλύτερο, με τον ποιον τελικά θα εμπιστευτείτε. Εμείς ως κλόουν - ζαβολιές δεν θα σας πούμε να επιλέξετε εμάς με κλειστά μάτια. Θα σας παραθέσουμε αναλυτικά τα δικά μας πλεονεκτήματα και σας προτρέπουμε να ρωτήσετε για εμάς. Ως κλόουν - ζαβολιές είμαστε κάθετα αντίθετοι σε παραπλανητικά κόλπα. Σας προτείνουμε λοιπόν να μας επιλέξετε και να μας εμπιστευτείτε ΓΙΑΤΙ: Είμαστε επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας. Έχουμε αγάπη για τα παιδιά. Σεβόμαστε τα χρήματα που μας δίνετε και σας το ανταποδίδουμε με το εξαιρετικό πρόγραμμα μας. Δεν βλέπουμε τους πελάτες μας ως μάζα, ο κάθε πελάτης μας θεωρούμε πως είναι μοναδικός και έτσι σας αντιμετωπίζουμε. 

Όταν μας καλείτε σας λέμε αναλυτικά βήμα-βήμα τι θα κάνουμε. Δεν μας δίνετε ούτε ένα ευρώ πριν το πάρτυ, μας πληρώνεται στο τέλος του προγράμματος αφού μας έχετε δει. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για μπαλονοκατασκευές και face painting δεν ειναι αγνώστου προελεύσεως αλλά επώνυμα. Σας κάνουμε πραγματικά δωράκια που πιστεύουμε θα σας φανούν χρήσιμα και όχι άχρησταδιαφημιστικά μπιχλιμπίδια,η να σας υποσχόμαστε πανάκριβα δώρα και όταν βρεθούμε εκειί να σας πούμε δυστυχώς μόλις μας......τελείωσαν. Απο αυτό ζούμε και επιβιώνουμε, άρα δεν μας ενδιαφέρει να σας πάρουμε τα χρήματα για πρόσκαιρο κέρδος. Θέλουμε κυρίως να μείνετε ευχαριστημένοι και να μας προτείνετε σε δικούς σας ανθρώπους.